Artisten Ke$ha: Jeg hadde et spøkelse i vaginaen

Man kan møte på mange problemer i livet. Et spøkelse i vaginaen er blant de mer uvanlige problemene.

Men nettopp dette påstår artisten Ke$ha at hun har opplevd. Vi i Side2 bøyer oss i støvet for årets påstand.

Tiltrekker seg spøkelser

– Jeg vet at det høres ut som den latterligste historien, men jeg gikk til healeren jeg bruker når jeg er hjemme, og hun fortalte meg at på grunn av jobben min, utstråler jeg energi, sier hun til Rolling Stone.

Fordi hun utstråler energi, tiltrekker hun seg døde sjeler, påstår hun. Og hun mener å ha bevist dette i MTV-programmet sitt, «My Crazy Beautiful Life».

– En ånd fulgte etter meg hjem. Du kan se det i programmet. Ting fløy ned fra hyllene. Det er ikke tull, det skjedde virkelig, hevder hun.

 

Ke$ha.Ke$ha. Foto: Getty ImagesStørre bilde

– Det høres sprøtt ut

I «Jimmy Kimmel Live» forteller hun mer om hva som skjedde.

– Jeg hadde et spøkelse i vaginaen, påstår hun, og innrømmer at det høres rart ut.

– Det høres sprøtt ut, men helt ærlig så tror jeg på dette. Jeg ble fortalt at jeg hadde døde personer i meg, sier hun.

Healeren ga henne derfor en eksorsisme. Dette ble ikke fanget opp av kameraene. Muligens fordi det bare var tull, men Ke$ha mener at det var fordi ingen andre fikk være i rommet. Healeren var nemlig redd for at ånden skulle angripe noen andre. Vi er glade for at hun fant en så seriøs healer …

Ikke helt sikkert

Til Jimmy Kimmel forteller hun at healeren hadde en «spøkelsesmåler», og at den sa «pip» da den kom til vaginaen hennes. Ergo måtte spøkelset være der. Til Rolling Stone forteller hun derimot at hun ikke vet sikkert om ånden bare var i vaginaen.

– Den var i kroppen min. Så hvorfor ikke anta at den var i vaginaen, for det er morsommere, sier hun, med antydning til et lite glimt i øyet.