Dette er min langfinger til alle som har kalt meg feit

Kim Kardashian (33) ble både hyllet og kritisert da hun la ut et såkalt «selfie» av seg selv iført pent lite annet enn en hvit badedrakt. I skrivende stund har det nær to uker gamle bildet samlet over én million likes, og mer enn 100 000 kommentarer.

Men det svært lettkledde bildet som dukket opp på stjernas Instagram-profil, skyldtes imidlertid ikke et sårt ønske om oppmerksomhet, hevder Kardashian selv. 

 

– Vondt i sjelen

– Jeg prøvde en badedrakt, og sendte det til min forlovede, og spurte «babe, kan jeg legge ut dette?». Dette er min langfinger til verden, til alle som har kalt meg feit, sier 33-åringen til talkshow-vert Jay Leno, ifølge Hollywood Reporter.

Kardashian, som for fire måneder siden fødte dattera North West, har flere ganger blitt kritisert for sin formfulle kropp. Særlig mye hets fikk hun under svangerskapet.

I tillegg til hatefulle ytringer i sosiale medier, har også en rekke paparazzibaserte artikler i ulike nettaviser bidratt til at hun følte seg dypt såret da hun gikk gravid.

– Det forandret meg virkelig. Det gikk utover meg, jeg skal ikke late som noe annet. Det gjorde vondt i sjelen. Det forandret hvordan jeg er i offentligheten. Det var bare bilder av meg hver gang jeg var sulten, eller ville spise noe. Og saker om at jeg veide sånn 90 kilo. Jeg la på meg fordi jeg var gravid, og det var vanskelig å lese alle disse sakene og høre spydige ting, forteller Kardashian.

 

Ble svangerskapsforgiftet

Selv om hun ikke har vanskelig for å innrømme at det var sårende, syntes hun til tider at vektkritikken var latterlig. I talkshowprogrammet forklarer hun også at det var en spesiell grunn til vektøktninga.

– Jeg fikk svangerskapsforgiftning, som førte til at jeg hovnet opp. Det er faktisk veldig farlig, og førte til at jeg fødte fem uker for tidlig, sier Kardashian til Jay Leno.

Den nyforlovede realitystjerna har den siste tida gjort comeback i rampelyset, og har ved flere anledninger vist at hun er i ferd med å bli kvitt de kiloene hun la på seg under svangerskapet.

– Det å gå opp 23 kilo har vært mitt livs største utfordring. Jeg gikk faktisk på vekta i dag, som viste at jeg har gått ned 23 kilo, sier hun fornøyd.

Nå ser hun fram til å bli kona til hiphop-kjæresten Kanye West – og å dermed få et nytt etternavn.