Siv Jensens valg-kjole får massiv kritikk.

(Dagbladet): Selv om det ikke er antrekkene til de ulike politikerne som er viktig i kveld, har sosiale medier stormet over av kommentarer til Frp-leder Siv Jensens kjolevalg.

I en blå, tettsittende kjole med leppestifter som mønster entret hun talerstolen framfor Frp-publikummet.

 

– Hva ER dette for en kjole?

Moteansvarlig i Dagbladet Hege Varsi er ikke begeistret for Siv Jensens kjole.

– Hva ER dette for en kjole? Jeg skjønner at hun har prøvd å pynte seg, men lebestiften skal på leppene, Siv, ikke smurt over hele kroppen. Dette er by far den grusomste kjolen jeg har sett gjennom hele valgkampen, sier hun.

Kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby er heller ikke nådig når det gjelder Jensens kjole.

– Dette er veldig flaut. Det er en krisekjole. Hvis folk er mer opptatt av hva du har på deg enn hva du sier som politiker, så har du valgt feil, sier han til Dagbladet.

 

– Kjolen er spesiell

Tidligere sjefredaktør i Cosmopolitan, Ingeborg Heldal, synes også at Jensen burde ha valgt en annen kjole.

– Kjolen er spesiell, kan du si. Jeg vet ikke hva hun har tenkt når hun valgte den. Men jeg må innrømme at kjolevalget kom i skyggen av valget i dag, sier Ingeborg Heldal til Dagbladet.

Forfatter Erlend Loe var heller ikke fornøyd med kjolevalget.

«Siv Jensen i dildokjole med innøvd latter blir for sterkt. Tar kvelden. Blir fire års satirefest», skriver han på Twitter.

«Pussig at Siv ikke har rådgivere som nekter for kjolevalg, taleskrivere som nekter for «morna jens» – og logoped», skriver Henriette Brusgaard på Twitter.